Wij zijn The Young Voices, een koor/zanggroep uit Nijmegen.
Momenteel bestaat onze groep uit ongeveer 20 leden met leeftijden variërend van 11 tot 25 jaar.
Wij repeteren elke vrijdag van 18.15 uur tot 19.45 uur in de Ark van Oost om te werken aan ons repertoire. 

Bij The Young Voices willen we graag kwaliteit leveren. Dit betekent dat we tijdens de repetities hard aan de slag gaan om niet alleen de liedjes, maar ook de choreografie goed neer te kunnen zetten. Toch is bij ons niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar is gezelligheid ook erg belangrijk! Daarom ondernemen we ook regelmatig leuke activiteiten met het koor, zoals bowlen, naar de film gaan, een spelletjesavond en samen eten. 

Ons repertoire bestaat het uit hedendaagse, meerstemmige popnummers. De koorleden kunnen zelf aangeven welke nummers ze graag willen zingen. Een kleine greep uit ons repertoire:

 - Set fire to the rain, Adele
 - Somebody that i used to know, Gotye
 - All of me, John Legend
 - California dreaming, the mamma's and the pappa's
 - Pompeii, Bastille
 - Just give me a reason, P!nk 

The Young Voices worden vanaf het seizoen 2017/2018 geleid door dirigent Bram Versteegen. Bram stelt zichzelf hier onder aan jullie voor.


“Ik ben Bram Versteegen, geboren in 1977 in het Betuwse Gendt. Ik heb na een opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening een aantal jaren als maatschappelijk werker in de dak- en thuislozenzorg gewerkt. Door mijn muziekpassie besloot ik me alsnog te laten scholen als dirigent. Na de vooropleiding Hafabra-directie (HArmonie, Fanfare en BRAssband) aan het ArtEz-conservatorium in Zwolle, behaalde ik de bachelor Koordirectie aan de Boudon Hogeschool voor Muziek in Bilthoven. Aan het Fontys Conservatorium in Tilburg voltooide ik in 2009 de hoofdvakstudies klarinet en Hafabra-directie. Gedurende mijn studie heb ik Zang als bijvak gedaan. Sinds mijn afstuderen ben ik actief als koor- en orkestdirigent, componist, klarinetdocent en zangdocent. In 2011 besloot ik mijn Zangstudie te vervolgen aan het Fontys Conservatorium, en van 2011 tot 2014 studeerde ik Zang Lichte Muziek bij Paulien van Schaik. Sinds eind 2013 heb ik zangles bij Jet Pit, in Arnhem. Mijn werkgebied is de laatste jaren steeds meer richting zang verschoven; zo ben ik op het moment met name actief als koordirigent en zangdocent. Daarnaast ben ik als understudy betrokken bij verschillende Joop van de Ende-musicals. “

 Lijkt het je leuk om lid te worden van The Young voices? Kom dan vooral eens langs bij de repetities. Voor meer info over The Young Voices, kun je ons ook op facebook opzoeken: https://www.facebook.com/TheYoungVoicesNijmegen/?fref=ts