Wij zijn The Young Kids, een superleuk koor met ongeveer 10 meiden tussen de 5 en de 10 jaar oud. Elke vrijdagavond komen we samen om te werken aan ons repertoire, wat bestaat uit allemaal leuke en  mooie liedjes met zelfbedachte danspassen. De meeste liedjes zijn in het Nederlands, maar enkele liedjes zijn ook in het Engels. 

Het repertoire voor The Young Kids bestaat uit leuke (voornamelijk) Nederlandstalige liedjes, die bekend (Mag ik dan bij jou?) en minder bekend zijn (De griezelige tovenaar). De kinderen kunnen zelf aangeven welke liedjes ze leuk vinden en we proberen bij ze aan te sluiten door bijvoorbeeld liedjes van kinderen voor kinderen en liedjes uit bekende films te zingen (Diep in de zee van De kleine zeemeermin en Do Re mi van The Sound of music). 


De repetitietijden voor The Young Kids zijn  van 17:00u tot 18:00u op vrijdagavond in wijkcentrum De Ark van Oost. 


We vinden het niet alleen belangrijk dat de kinderen een mooi opreden neerzetten, maar ook dat de kinderen het gezellig hebben met elkaar en ze op vrijdagavond lekker met elkaar kunnen ontspannen tijdens het zingen. Om deze reden organiseren we naast de optredens ook regelmatig leuke activiteiten met de kinderen, zoals een leuk uitje of een spannende bingo. 

Lijkt het jou leuk om bij The Young Kids te horen? Kom dan vooral eens langs om te kijken bij onze repetities van 17:00 tot 18:00 in zaal exposure in de Ark van Oost. Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd bellen of mailen. 

Wil je vast en voorproefje? Bekijk dan ons promofilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=DyyvmCbnoiY&feature=youtu.be