Zomervakantie!

De schoolvakanties zijn begonnen en dus zijn wij er ook even tussenuit.
Vrijdag 24 augustus zien we jullie allemaal weer!
Fijne vakantie allemaal!!


 Hi5!

Ons koor organiseert iets bijzonders! Samen met vier andere koren geven wij binnenkort een concert: Hi5!
Het wordt een unieke muzikale ontmoeting en wij zou het leuk vinden als je ook komt. Entreekaarten zijn te koop via deelnemende koren.


 Optreden plantenmarkt

Op zondag 27 mei treden wij weer op op de jaarlijkse plantenmarkt op het limosterrein.
The Young Kids en The Young Voices zullen hier zingen van 12.00u tot 12.30u.
Zien we je daar? Entree is gratis!


 Rommelmarkt

Op zondag 4 maart organiseert Jeugdkoor Smile weer de jaarlijkse rommelmarkt. We hebben een groot aanbod in verschillende producten (elektra, serviesgoed, meubels, boeken, kleding enzovoorts). Het belooft weer een gezellige boel te worden, dus zorg dat je er bij bent! De rommelmarkt vindt plaats in de Ark van Oost zaal 2.1 (Cipresstraat 154, Nijmegen) van 10:00 tot 14:00. Entree is 1,50 euro. 

Als je nog leuke en bruikbare spullen hebt voor de rommelmarkt, komen wij dit op vrijdag 2 (van 18:00 tot 22:00) en zaterdag 3 maart (van 09:00 tot 13:00) graag bij u ophalen. Hiervoor kan je bellen met Bernardine (024-323 52 29) of Magda (024-323 58 37) of je kunt mailen naar info@jeugdkoorsmile.nl. 


Smile on Ice

Zondag 4 februari gaan The Young Voices en The Young Kids weer gezellig schaatsen in het Triavium. Dit jaarlijkse uitje is elke keer weer een groot ijsfestijn! Wij hebben er dan ook enorm veel zin in! 


The Young Voices op YouTube!

Yess! Wij zijn vanaf nu ook actief op YouTube!! Bekijk hier ons eerste filmpje: https://youtu.be/X9ZOairUrHY.
Er zullen snel nog meer filmpjes volgen, dus klik, kijk, like, deel en abboneer! Laat iedereen het horen! :)Balk TOPfestival

Zaterdag 4 november hebben The Young Voices meegedaan aan het balk TOPfestival in de Doelen Rotterdam. We hebben een spetterend optreden gegeven aan een professionele jury. Daarnaast hebben we veel inspiratie op kunnen doen bij de optredens van andere koren en hebben we een workshop én een optreden gehad met de Deense acapellagroep Basix. Het was een TOPdag! Foto's en filmpjes zijn terug te vinden op onze Facebook-pagina en op deze link: www.evenement-foto.nl/koren. De foto's komen nog op de website te staan! 


Griezelen met The Young Kids 

Het is alweer bijna halloween en dat betekent dat we net als vorig jaar met The Young Kids lekker gaan griezelen! Op zondag 29 oktober van 15:30 tot 17:00 wordt er een spannende griezeltocht georganiseerd. Zouden alle kids dit aandurven??


Gastoptreden (The) Young Voices

Op zaterdag 28 oktober hebben The Young Voices een gastoptreden bij het koor Young Voices uit Eerbeek. Omdat we bijna dezelfde naam delen, leek het ons ook leuk om een optreden te delen! Het optreden Young Voices in concert, All around the world  vindt plaats om – 20:00 uur – in De Brink: Hoofdweg 5, 7371 AC Loenen. De Entree is voor Kinderen €3,00 en voor volwassenen €8,00. Kaarten zijn verkrijg baar via de leden van Young Voices of info@youngvoices.nl. Ook kun je ons hiervoor benaderen bij de repetities. Meer info is te vinden op http://www.youngvoices.nl/index.php/optredens.


Vriendenrepetitie

Op vrijdag 27 oktober hebben The Young Kids weer de eerste vriendenrepetitie van het jaar!! De vriendenrepetities zijn altijd echt een feestje en een groot succes. We leren onze vrienden een mooi nieuw lied aan en we laten ze ervaren hoe leuk het is om bijna The Young Kids te horen. Wil jij er ook bij zijn?? Kom dan langs bij de ark van Oost. De repetitie duurt van 17:00 tot 18:00 in zaal 2.1. We hopen je daar te zien! 


Start nieuwe koorseizoen

Ook voor ons is de vakantie helaas weer voorbij. Op vrijdag 1 september starten de repetities weer. We hebben er weer heel veel zin in! Er staat een leuk nieuw seizoen voor de boeg vol met leuke nieuwe liedjes, optredens en activiteiten. We kijken er naar uit om iedereen weer te zien en om alle leuke vakantieverhalen van iedereen te horen. Tot vrijdag! Jeugdkoor Smile viert vakantie! 

Omdat we met z'n allen heel hard gewerkt hebben afgelopen seizoen, genieten we nu lekker even van onze rust. Op 1 september begint het nieuwe seizoen weer en gaan we allemaal weer hard aan het werk om aan een leuk, nieuw repertoire te werken. 


The Young voices hebben een nieuwe dirigent gevonden!

Vanaf het nieuwe seizoen worden The Young Voices geleid door Bram Versteegen. In het tabblad 'The Young Voices' stelt hij zich aan ons voor! Wij zijn allemaal enthousiast om in september weer een frisse start te maken en weer hard te werken samen met Bram. 


The Young Voices zoeken een nieuwe dirigent(e)!!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare dirigent die een goede klik heeft met de leden en goed kan aansluiten bij hun repertoirewensen. Onze leden zijn erg leergierig en wij hopen dan ook iedere maand een nieuw nummer aan ons repertoire te kunnen toevoegen. Verder hebben wij regelmatig optredens en we verwachten dat je als dirigent ook hierbij aanwezig bent.

Solliciteren kan via info@jeugdkoorsmile.nl o.v.v. sollicitatie dirigent.

Een proefrepetitie zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Aftermovie open repetitie 2 juni

De open repetitie was een groot succes!! Op dit filmpje kun je terug zien hoe leuk het was! Kon je er nou niet bij zijn? Geen probleem! Kom dan gezellig langs op een van onze gewone repetities op vrijdagavond in de Ark van Oost. https://youtu.be/vyD6MxjLDIE 
Verassingsuitje met The Young Kids 11 juni


Om ons 30-jarig bestaan met The Young Kids te vieren, nemen wij ze mee op een superleuk dagtripje. We houden nog even geheim wat we precies gaan doen, maar we kijken er met z'n allen enorm naar uit! Het gaat een topdag worden! Kan jij raden waar we naartoe gaan op 11 juni?? Open repetitie Voor The Young Kids én The Young Voices 2 juni

Op vrijdagavond 2 juni organiseren wij onze jaarlijkse open repetitie! Omdat we dit jaar ons 30-jarig jubileum vieren, wordt deze repetitie extra bijzonder! Iedereen tussen de 6 en de 26 is welkom. De jonge zangers van 6 tot 10 jaar mogen meedoen met The Young Kids van 17:00u tot 18:00u. De wat oudere zangers tussen de 11 en de 26 zijn welkom bij The Young Voices van 18:00u tot 20:00u. Tijdens deze repetitie nemen wij je mee in onze koorwereld. We gaan je een van onze nummers aanleren en we brengen wat liedjes uit ons eigen repertoire ter gehore. Het wordt superleuk! Na de open repetitie van The Young Voices zullen een aantal van onze oud-medewerkers langskomen om ons 30-jarig bestaan te vieren. De deelnemers aan de open repetitie van The Young Voices zijn welkom om te blijven hangen om bij te kletsen en meer te weten te komen over ons. De deelname is gratis en het zal plaatsvinden in zaal 2.1 in de Ark van Oost. Het belooft weer een mooie avond te worden! Komen jullie ook?!Optreden plantenmarkt Limospark 28 mei

Zondag 28 mei hebben The Young Voices weer hun jaarlijkse optreden bij de Plantenmarkt op het Limosterrein. We treden als eerste op van 12:00u tot 12:30u. Naast allerlei leuke muzikale optredens zijn er ook activiteiten voor kinderen, kan je een lekker kopje koffie of thee drinken en wordt er kunst tentoongesteld. Natuurlijk worden op de plantenmarkt ook planten verkocht. Voor meer informatie en een plattegrond zie www.stichtinggroengroeplimos.nl.Koorkamp 19 mei

Het weekend van 19 tot 21 mei zijn The Young Voices weer op kamp geweest! Na een aantal jaren waarbij het jaarlijkse koorkamp niet kon plaatsvinden, is deze traditie nu weer opgepakt. Met bijna alle Young Voices en een paar oud-leden die ons niet konden missen, zijn we vertrokken naar Kuinre, waar we een mooie kampeerboerderij hadden. We hebben een fantastisch weekend gehad en we kijken nu al uit naar volgend jaar! Om nog goed te kunnen nagenieten, zullen wij de foto's op de website en op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/TheYoungVoicesNijmegen/?fref=ts) zetten. Vriendenrepetitie The Young Kids 21 april

Op vrijdag 21 april hebben The Young Kids een vriendenrepetitie gehad. Bij deze repetitie hebben alle kids vrienden en vriendinnen meegenomen om hen te laten meemaken hoe leuk het is om bij The Young Kids te horen. Het was een groot succes! We hebben wel 15 gasten mogen ontvangen en allemaal waren ze even enthousiast! Wij hopen onze gasten snel weer terug te zien bij The Young Kids! Tarcisius Got Talent

The Young Kids gaan zaterdag 18 maart meedoen met Tarcisius Got Talent! Dit belooft een mooie muzikale wedstrijd te worden in Brakkenstein. We mogen ons eigen programma zingen en aan het einde van de avond is er ook nog een echte prijsuitreiking! Wij gaan natuurlijk winnen! Meer informatie is te vinden op de website van Tarcisius: http://harmonietarcisius.nl/events/tarcisiuss-got-talent/ Vriendenrepetitie en promotiefilmpje

The Young Kids hebben vorige vrijdag een gezellige vriendenrepetitie gehad. Tijdens deze repetitie mochten de kids al hun vriendjes en vriendinnetjes mee nemen. Zij mochten gezellig mee zingen en dansen. Niet alleen hebben ze heel hard  gerepeteerd, ook zijn ze gefilmd! Er komt namelijk binnenkort een heel gaaf promotiefilmpje aan voor The Young Kids! Wij kunnen niet wachten! Vrijdag 10 maart spelletjessavond

Afgelopen vrijdag hebben The Young Voices een gezellige spelletjesavond gehad! Black stories, 30 seconds en meer werd gespeeld. Het was een hele geslaagde avond! Op naar de volgende avond vol leuke activiteiten en spelletjes. Rommelmarkt! 

Deze zondag (19 februari) is er een rommelmarkt in de Ark van Oost. Met deze rommelmarkt zamelen we geld in om het 30-jarig jubileum van Jeugdkoor Smile te vieren. De rommelmarkt duurt van 10:00 tot 14:00 en de entree is €1,-. Om het een extra gezellige dag te maken verzorgen The Young Kids en The Young Voices een spetterend optreden! Kom dus vooral langs! Griezelen met The Young Kids!

Op zondag 6 november gaan The Young Kids een verlate Halloween vieren! We gaan met zijn allen griezelen tijdens een spannende griezelspeurtocht! Dat belooft ENG te worden! The Young Voices 'Bij Basje'.

Zondag 9 oktober zal het eerste optreden van The Young voices plaatsvinden! Wij zijn uitgenodigd om te komen zingen op 'De Nimweegse Speuldag'. Vanaf 14:00 uur zullen er allemaal leuke koren, dweilorkesten, bands en andere muziekanten komen spelen. The Young Voices zijn om 15:00 aan de beurt! Kom dus vooral langs als je ons wilt horen zingen en als je zin hebt in een gezellige middag, het belooft een feestje te worden! Voor meer informatie, kijk op de website van Basje (http://www.bijbasje.nl/) of op hun facebookpagina (https://www.facebook.com/barbijbasje).Spelletjesavond met The Young Voices.

Vrijdag 14 oktober is er bij The Young Voices een gezellige spelletjesavond! Na de repetitie eten we met z'n allen frietjes en gaan we leuke spellen doen. Als je wilt komen kijken deze avond, geeft je dat de gelegenheid om niet alleen mee te krijgen hoe leuk een repetitie is, maar ook hoe leuk de meiden van het koor zelf zijn! Wil je ons dus goed leren kennen en een goede indruk van het koor krijgen? Speel en zing dan gewoon lekker mee! De eerste vriendenrepetitie van het seizoen.

The Young Kids hebben deze vrijdag (7 oktober) hun eerste vriendenrepetitie van het koorseizoen! Dit betekent dat er veel vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes en anderen op bezoek komen. The Young Kids zullen aan hen laten zien en horen hoe het er bij ons aan toe gaat en hoe leuk het is om bij The Young Kids te horen. Wil jij nou ook komen? Dat kan! Kom gewoon lekker langs! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We hopen je deze vrijdag om 17:00 te zien. Het nieuwe koorseizoen is weer begonnen!

Op vrijdag 2 september is het nieuwe koorseizoen van start gegaan! Dit betekent dat zowel The Young Kids als The Young Voices hard aan de slag gaan met leuke nieuwe nummers! Ook komen er weer leuke activiteiten en optredens aan, zo gaan we bijvoorbeeld zondag 18 september met The Young Kids lekker pannekoeken bakken in het Goffertpark en hebben we 9 oktober met The Young Voices al een optreden in de agenda staan. Ook zijn we al bezig met de voorbereidingen van ons eigen kerstconcert, dat plaats zal vinden op vrijdag 16 december. Daarnaast zijn koren te versterken. Deze zoektocht gaat hartstikke goed, we hebben al een flink aantal nieuwe gezichten gezien in de afgelopen twee weken. Dat vinden wij alleen maar leuk! Nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom :) Samenwerkingsconcert met de Stefaantjes: 

Dit jaar bestaan de Stefaantjes 60 jaar! om dat te vieren geven ze op zondag 10 juli een groot concert. Tijdens dit concert verzorgen wij een gastoptreden en treden we samen op met de Stefaantjes, Harmonie Tarcisius, jeugdorkest van Muziekgezelschap Edelweisz en Corrente Nijmeegs JeugdOrkest. Vind je het leuk om dit concert bij te wonen? Kaartjes zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 voor kinderen. Het concert zal plaatsvinden in het openluchttheater in de goffert in Nijmegen. Voor meer info over tijden, locatie en tickets etc. kun je terecht op deze website: http://www.destefaantjes.nl/nieuw/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=69&Itemid=1


Flash Mob station Nijmegen Centraal:

Omdat onze vorige Flash Mob zo'n groot succes was, doen we gewoon nog een tweede Flash Mob. Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je op vrijdag 8 juli  tussen 16:30 en 18:00 op het centraal station van Nijmegen bent.Afsluitingsbingo:

Het koorseizoen is helaas al weer afgelopen. Om het jaar feestelijk af te sluiten is er  vrijdag 1 juli een leuke Bingo voor zowel koorleden als introducees! Wil je nog komen kijken, dat mag! Stuur dan even een mailtje of neem telefonisch of via Facebook contact met ons op!